jawidzor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam od jakiegoś tygodnia podczas jazdy (Megane 1.4e 1996r) przy dodawaniu gazu na wszystkich biegach samochód przerywa tzn. jadąc ze wciśniętym gazem nagle zaczyna zamulać i po chwili z powrotem się odmula i jedzie normalnie. Mam prośbę, moglibyście napisać mi jaka może być tego przyczyna? Czyżby to kable zapłonowe? ... Jak możecie i macie chwilkę napiszcie mi na gg 2756479. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoODzjQ_13 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 popraw klemy na akumulatorze, nie moze byc luzu. Ja miałem podobnie, po poprawieniu klem i dokreceniu wszystko wrócilo do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawidzor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hmm ok sprawdzę ale myślę że to nie przez to bo ostatnio odkręcałem akumulator i przy wsadzaniu go pamiętam że wszystko dokręcałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi