rkarolek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam mam palmtopa z nawigacją, ale jakoś nie mogę znaleźć sensownego miejsca do jego montażu (głównie z powodu dużego nachylenia przedniej szyby), wobec tego mam pytanie do użytkowników: gdzie macie zamontowane palmtopy (interesuje mnie montaż przez przyssawkę do szyby) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ja mam przy lewym słupku, dobra lokalizacja bo gdy chcę spojrzeć na palma to nie muszę bardzo oczu od drogi odrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witammam palmtopa z nawigacją, ale jakoś nie mogę znaleźć sensownego miejsca do jego montażu (głównie z powodu dużego nachylenia przedniej szyby), wobec tego mam pytanie do użytkowników: gdzie macie zamontowane palmtopy (interesuje mnie montaż przez przyssawkę do szyby) pozdrawiam witaj, używam od ok pół roku MIO 550 z automapą 3,9 oraz Auopilotem 6.2.50 palma mam "przyssanego" do szyby na oryginalnym uchwycie (był w zestawie) mniej więcej na środku przedniego okna. Uchwty ma giętki łącznik między przyssawką a głowicą oraz ruchomą więc nie ma problemu z właściwym ustawieniem monitorka do oczu, Jakiego modelu używasz ? => na allegro jest 6 stron uchwytów pzdr. Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja mam tak: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?p=11451#11451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja mam przyssany do szyby lekko w prawo patrząc na wyświetlacz z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi