Vargas Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem że tam gdzie się snajduje akumulator to też jest pełno wody. Raz już wszystko powycierałem prawie do sucha i dzis jak byłem na myjni to znowu jakoś tam naleciało. Nie jestem pewny ale chyba brakuje mi jednej części od podszybia tzn. takiej gdzie przykrywa się właśnie miejsce akumulatora. Wie ktos czy własnie powinno tam coś być? jakis plastik itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek207 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 z tego co mi sie wydaje w przegrodzie na akumulator powinien byc odpływ, może rurka się zapchała i woda nie spływa. może wystarczy odetkać rurkę i woda będzie spływała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Vargas, jak masz tak to nic ci nie brakuje http://img152.imageshack.us/img152/1218/silnikif2.jpg wyjmij akumulator i przepchaj odpływ drutem ( zaokrąglonym na końcu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi