kbarann Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja mam tak http://www.polskajazda.pl/Samochody/Renaul...ia/47265,480366 więc powinno pasować... w sumie zamówiłem - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 kbarann, no właśnie mam inny, tylko ciąge tej foty zapominam zrobić, zresztą sie w sobote zobaczymy pod silverem to Ci pokaże o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 to i ja się pochwalę zamówiłem od kolegi Olek34 alu ramki na zegary i nawiewy (tu wielkie dzięki dla niego B) ) z zegarami poszło gładko,ale z aluramkami na nawiewy namęczyłem się co niemiara by to spasować ,ale i tak wkońcu je przykleiłem B) ogólnie wygląda to ładnie ,tylko gość nie wprowadził małych zmian ,bo bardzo ciasno wchodzi-ale to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 z zegarami poszło gładko,ale z aluramkami na nawiewy namęczyłem się co niemiara by to spasować ,ale i tak wkońcu je przykleiłem B) ogólnie wygląda to ładnie ,tylko gość nie wprowadził małych zmian ,bo bardzo ciasno wchodzi-ale to nie problem Co za dupek.widać koleś ma gdzieś nasze uwagi, bo najpierw Byk mu pisał, ja mu pisałem i mówił, że już poprawił a tu lipa. Ale grunt że są już zamontowane.widać że każdy inną metodę zastosował: u mnie był papier ścierny, pilnik i ból palców przez 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 chciałem je potraktowac papierem ściernym,ale po kilkunastu próbach wciśnięcia je palcami niemiałem już sił,więc poszedł klej do akcji B) w każdym razie dla samego efektu warto było zamowić . B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kurka mola jutro zabieram się za założenie tych aluramek na pokrętła ale widzę że nie źle będe musiał się nameczyć. andrzej27r, jakiego kleju urzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 nazwy nie pamiętam,ale coś na styl kropelki ,tylko odtłuściłem powierzchnie i skleiłem,narazie trzyma ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zrobiłem tak samo na klej kropelkę-wygląda niezle .Po jakimś czasie będzie wiadomo jak to się spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja dałem odeobinke czarnego klejy jakiś silikonowy i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 trochę odgrzeję :) wrzucicie jakieś aktualne fotki z tymi ramkami :) w liczniku już założyłem (wersje matową) i wygląda to :) :) :) dlatego pomyślałem też o założeniu na pokrętła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi