ads25 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Mam taki problem przed odpaleniem autka musze wprowadzić kob imo, wystarczy że na 10 min. wyciągne kluczyk i wszystko odnowa. Niepamięta kodu so robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy08021990 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 patrzę że im chłodniej tym wiecej tego badziewia pada-odepnij wtyke od kompa i wyczysc styki sprawdz mase.....ale moze najpierw skorzystaj z szukajki bo juz gdzies o tym czytalem.moja przez te jebxxx immo rzuciła palenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ads25 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 To już robiłem, przewaliłem chyba wszystkie styki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy08021990 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 może ta płytka przy odbiorniku podczerwieni?podobno to lubi zamakac od anteny dachowej???Niewiem musisz albo duzo czytac albo dluzej poczekac na cos konkretnego ale z immo chyba ci na forum za duzo nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi