patrulo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 tak jak w temacie co zrobic zeby auto odpaliło?? pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wymienić na nową, generalnie mróz miał nikły w tym wkład po prostu przyspieszył to co nieuchronnie się zbliżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ale odpaliłem auto pochodziło chwile ruszyłem w trase i zaraz nagle spadły obroty i zgasł a jaka cena takiej pompki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 allegro i szukaj ale tylko NOWĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a jakiej firmy polecacie?? żeby trochę podziałała?? jak myślicie to napewno pompka poszła na spacer ?? jak sprawdzić czy pompa jest popsuta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Sprawdź jeszcze czujnik położenia wału ,oraz silniczek krokowy ,pompkę paliwa wogóle słychać jak pracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 pompkę paliwa wogóle słychać jak pracuje ? to chyba właśnie jest wina pompki bo jej nie słyszałem dzisiaj ale powiem ze auto ogólnie kręci tylko nie chce załapać próbowałem nawet samostartem to pochodził przepalil ten samostart i gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendiq31 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 gdzie sie ta pompa znajduje ? w ktorym miejscu mam 1.6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Cięcie pod siedzeniem tylnego fotelaAco do mojego ptoblemu yo spalił sie bezpiecznik 30 w skrzynce koło akumulatora Regulamin forum się kłania odnośnie zasad pisania jak i cytowania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi