Skuti25 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam wszystkich posiadam megankę z 96r. 1.6.Mam fabryczny centralny na podczerwień z immo.Zakupiłem moduł zamka z domykaniem szyb drogą radiową.I mam problem z podłączeniem go ,ponieważ jest immo fabryczny i działa tylko z pilota w kluczyku, może ktoś wie jak rozłączyć immobilaiser?Albo podłączyć tak że jak wciskam pilot radiowy to dżwi się odblokowują,wsiadam i strzelam pilotem żeby rozbroić immo ,ale bez uruchamiania zamków?Chodzi o to żeby rozdzielić podczerwień od zamka centralnego tak żeby tylko immo rozbrajać i uzbrajać z pilota a dżwi odzielnie i żeby przycisk blokady dżwi od środka działał.Proszę o poradę wszystkich jak to można zrobić , z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy08021990 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 podejrzewam-bo pewien do konca nie jestem-że trzeba wyrzucic immobiliser(zakres cenowy uzyskany przezemnie od 100 do 500:O zlotych) i wtedy mozesz se chyba kazda centralke podlaczyc. a z tego co piszesz to wychodzi ze chcialbys miec 2 uklady ze soba sprzezone a tu chyba jedno wyklucza drugie.pewien nie jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Było na forum trzeba poszukać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuti25 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A może ktoś wie jak zrobić żeby z pilota wyłączać sam immo bez zamka centralnego.Wyjąłem bezpiecznik od centralnego zamka i immo działa z pilota zamek nie ale też nie działa z przycisku wewnątrz.Chciałbym żeby przycisk z wewnątrz zamykał i otwierał zamki. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A immo nie dekoduję się wkładając i przekręcając kluczyk w stacyjce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuti25 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie kluczyk wysyła kod podczerwienią i jak wstawię centralny zamek radiowy to po otwarciu nim dżwi będę musiał pilotem w kluczyku strzelić żeby immo odblokować a wtedy słychać takrze zamki centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi