nikol Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Proszę o pomoc w temacie sprzęgła tzn posiadam R Megane 1,9D 2006r jest prawie nowy przebieg 4500km mój ból objawia się na pedale sprzęgła podczas jazdy w połowie jego dociskania czuje drżenie pod stopą w serwisie próbują mi powiedzieć ze tak ma być że niby 1,9D ma dwu masowe koło (nie wiem o co chodzi) :-( i to drżenie jest normalne ale mi nie chce sie w to wierzyć czy ktoś może w tym temacie się wypowiedzieć i coś doradzić nie chcę aby minęła mi gwarancja bo o obsłudze na serwisie nie będę się wypowiadał a także o tym jak ciężko wyrwać auto zastępcze pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jezeli jest to delikatne drzenie to nie masz sie czym przejmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Z tego co sam zauważyłem to jest to częste w VW z silnikiem TDI. Nawet mój szef w passacie z 2006 roku ma wyczuwalne drżenie sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 delikatne drżenie jest normalne przy dwumasowym sprzęgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a to nie jest dwu-pasowe sprzegło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 chyba kolo dwu masowe. sa tez jedno masowe ale one przenosza wiecej wibrajcji ( sa montowane w 1,5 dci 80kilka km ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 nikol, jeżeli chcesz sie mniej martwić to weź od nich na piśmie opis usterki i opinie serwisu że tak powinno być i jeżeli coś potem (po gwarancji) będzie nie tak (oby jednak wszystko było ok) będziesz miał podkładkę do egzekwowania swoich praw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi