tw1002 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam. Jestem tu nowy i planuję zakup meganki, najchętniej w dieslu. Wypatrzyłem dtakie ogłoszenie i bardzo proszę i opinie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11006506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ciekawe co się stało,że ten zderzak z przodu żle spasowany,szpara pod lampą dość widoczna .Reszta raczej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zdjęcia jakieś takie ciemne, ale ogólnie rzecz biorąc nie wygląda źle. Cena też myślę rozsądna jak za takie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi