marino Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 gdzie znajduje się pompka paliwowa w Megan Sceniku 99r.? kto pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pompka paliwowa znajduje się w zbiorniku paliwa, wszystko jest na forum np tu- http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=152706 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marino Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 sorki ale w scenicu pod fotelami trzema są tylko schowki i nie widzę żeby była gdzieś pompa paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a może trzeba głębiej sięgnąć :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marino Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 masz takiego samego scenica ? [ Dodano: 2009-12-29, 19:28 ] ja sprawdzałem za tymi fotelami pod schowkami nic nie widziałem gdzie jest schowana ? [ Dodano: 2009-12-29, 19:31 ] mam problem bo gaz odciął mi pompkę paliwa wysiadł mi wyłącznik z gazu i chcę w inny sposób uruchomić samochód [ Dodano: 2009-12-29, 19:36 ] obejść instalację i podłączyć pompkę paliwa która jest odłączona przez ten wyłącznik specjalny gazu nie mogę od paru dni uruchomić auta żeby jechać do serwisu tego gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Na pewno gazownik nie odciął Ci pompy przy samej pompie tylko gdzieś wcześniej. Zadzwoń do niego niech przyjedzie i Cię zaholuje do warsztatu, przecież on coś skopał nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi