norbert11 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam wszystkich bardzo serdecznie :) mam maly problem znalazlem moje wymarzone autko na necie tylko ze moja wiedza na temat samochodow jest bardzo mala zeby nie powiedziec zadna:/kwota jaka moge przeznaczyc na zakup to 6000zl.wiec znalazlem taki oto model tylko nie wiem czy warto?prosze o pomoc: Typ: Sportowy / Coupe Informacje: Rok produkcji: 1996, 200 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 1598 cm3, benzyna, granatowy-metallic, Liczba drzwi: 2/3, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, światła przeciwmgłowe Opis pojazdu: Możliwa zamiana.Przyjmę twój stary samochód w rozliczeniu.Skup samochodów za gotówkę.Możliwość sprawdzenia samochodu w stacji diagnostycznej lub u dowolnego mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wklej link do ogłoszenia, na większych zdjęciach będzie lepiej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ogólnie autko wygląda ładnie, brak szczegółów przez małe zdjęcia.Jedno co da się zauważyć to brak poduszki powietrznej pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jedno co da się zauważyć to brak poduszki powietrznej pasażera. Kierowcy chyba też ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert11 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-gaz-C11039904.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zderzak tył od nowszej budy, brak listwy na dachu i zaślepki na tylnej wycieraczce - drobiazgi. Jak jesteś wysoki to szukaj raczej bez szyberdachu bo on mocno obniża sufit. Do 6tys zł trudno będzie znaleźć zadbany egzemplarz, lepiej dozbieraj trochę kasy i kup coś lepszego, z klimatyzacją. Ten egzemplarz nie jest zły, ale ze zdjęć nie można wszystkiego powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 za tą kasę ja bym brał :) ciekawi mnie tylko stan tej instalacji 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 źle nie wygląda, jeśli masz choć trochę jeszcze kasy na naprawy i przegląd (tak z 1000 lub 2000) to brałbym bez zastanowienia, mechanikę zawsze można naprawić, gorzej z nadwoziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A nie dziwi was ta kierownica ? oraz jakas dziwna manetka koło manetki od kierunkowskazów? tak jakby miala tempomat albo cos takiego? a z taka kierownica sie nie spotkałem w megane jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ta dziwna manetka to może być przełącznik LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 kierownica jest ok, takie montowali w megankach coupe nie wyposażonych w poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi