tomtom Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam, mam pytanie odnośnie parownika klimy (na zdjęciu) Otóż, zrobiła się dziurka w rurce (niewidoczna gołym okiem, ale wystarczająca, żeby uciekał czynnik chłodniczy). Czy można to jakoś zalutować? czytałem też coś o klejeniu poxiliną... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jeżeli dziurka jest mała, masz dostęp na tyle dobry aby miejsce naokoło niej dobrze oczyścić i zmatować papierem ściernym lub szczotką drucianą to spokojnie możesz poxiliną to zakleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ...kupiłem właśnie taki "zestaw małego majsterkowicza" czyli: papier ścierny, benzynę ekstrakcyjną, klej pt. "płynny metal" firmy Dragon, zobaczymy czy da radę. Obawiam się jednak, że jak zakleję jedną dziurkę... zaraz zrobi się następna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 A gdzie pozytywne myślenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi