zdzislaw1973 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam zastanawiam się nad zakupem meganki, znalazłem taką bardzo proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11079764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Szukaj dalej - auto ma wymieniony przód (ten jest z ph2) i niekompletne osłony w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Według mnie walony przód, ponieważ jest to samochód sprzed liftingu, a przednie lampy, zderzak, grill są po liftingowe. Możliwe, że ktoś sobie sam to przełożył (na forum jest kilka samochodów z takimi zmianami), ale gdyby tak było, to sprzedający by o tym napisał, trzeba by to dokładne sprawdzić, ale ja obstawiam że był walony :-P Poza tym nie ma xenonów, ma zwykłe lampy bez spryskiwaczy oraz samo poziomowania, czyli albo tylko tak zaznaczył koleś w ogłoszeniu, albo włożył xenony za 200PLN z allegro, za co z miejsca tracisz dowód przy przeglądzie lub ewentualnej kontroli policji B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi