kacper69 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zauważyłem że w M3 kombi nie świeci się żarówka w drzwiach kierowcy , oczywiście wtedy kiedy ma się świecić B) . Inne żarówki w innych drzwiach się zapalają. Żarówki , a nawet całe oprawki zamieniałem miejscami , nic nie pomogło, prawdopodobnie jest uszkodzony jakiś konektor, lub bezpiecznik . Tylko gdzie jest bezpiecznik do tej lampki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Masz auto na gwarancji to korzystaj z tego. Nie sadze zeby byl bezpiecznik od tej konkretnej zarowki, jak juz to na instalacje, czy jej czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 miałem nadzieje , że takie drobiazgi jak ta lampka , to zrobię sam , bo szkoda mi życia na spędzanie go w serwisie. problem drobny , to go odłożę do wizyty w serwisie z powodu poważniejszej awarii, chyba że ktoś ma jakiś pomysł co sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 A moze sam wlacznik nie dziala dobrze ? Bo bezpiecznik to by wylaczyl cale oswietlenie. A do serwisu sie umowisz, zrobia to w pol godz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi