Krzychup Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Od kilku dni czasem mam problemy z internetem. Dziś na forum pojawiał mi się błąd przy klikaniu na "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane": Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy. Spróbuj ponownie. Czy to jest problem u mnie, czy na forum? P.S. nie ładują mi się też żadne filmy z http://www.youtube.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy. czasami i mnie to dopada. Zazwyczaj mam w Foxie otwarte forum w 2 kartach, w 1 strona główna i tam mam podgląd do Boxa, a w 2 lista postów nieprzeczytanych i tam głównie przeglądam te posty, wracając do listy po przeczytaniu danego tematu z nowym postem. Zdarza się też, że w jeszcze nowej karcie, lub kilku, mam pootwierane inne portale. I gdy moja uwaga tam zostanie przywiązana na dłuższy czas, wracając do kart 1 i 2 i chcąc coś otworzyć otrzymuję taki sam komunikat. Lekarstwem na to jest "F5" na danej karcie czyli odświeżenie w takim stanie jak zostało i dopiero później przystępowanie do "grzebania" w stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dokładnie tak jak gojgien pisze. Nadmienić trzeba jeszcze, że nie jest to błąd forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dzięki za wyjaśnienia, od wczoraj internet mi działa, a dziś strona pokazała jeden taki błąd, ale zanim przeczytałem wszystkie tematy, to minęło sporo czasu, więc problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi