Olaboga Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam, Mam okazję kupić od znajomego, którego bardzo dobrze znam i mu ufam, jego służbowe auto. Renault Megane II kombi, rocznik 2006, silnik 1.5 dci, przebieg 85 tys., cały czas serwisowany w ASO, komplet opon letnich w dodatku. Kolega z tych, co po W-wie wolał jeździć metrem (mieszka przy stacji), a autem ruszał w trasy. Kierowca ostrożny, niepalący, auto nie było nawet nigdy otarte. Nigdy go też nie zwiodło. Pali niecałe 5l/100km Cena 26500 zł. Na tyle zostało auto wycenione przez firmę leasingową. Warto? Pozdrawiam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ta cena to chyba netto? Jak sprawdzone i pewne to zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ta cena to chyba netto? pełne spłacone leasingi po tyle chodzą brutto, znam nowszy który poszedł dwa kawałki taniej :-( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jeśli jest tak jak piszesz to naprawdę warto. Kiedys miałem okazje kupic Forda Focusa którym jeździłem jako słuzbowym. Auto miało 4 lata i został wyceniony na 21 tyś. W ogłoszeniach takie same chodziły po 28-30 tyś. Auta po lesingowe nie są bardzo dobrym zakupem pod warunkiem iz wiemy kto i jak nimi jeździł. Ja foki nie kupiłem bo w bonusie załapałem się na redukcje etatów w firmie i żałuje tego kazdego dnia( Samochodu nie tych łachów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi