fireblade1980 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.auto.pl/gielda/osobowy_showone....0&kod=1r371 Auto widziałem osobiście, trochę wytarty już drążek zmiany biegów. Bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 trochę wytarty już drążek zmiany biegów.Michał przy 70 tysiącach? Mysłowice przy giełdzie... , znam to miejsce i nie lubię go. Osobista opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade1980 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sprzedający mnie trochę drażni, bo robi problem żeby auto zaprowadzić do serwisu renault na przegląd, twierdzi, że jak będzie kolizja to auto jest nieubezpieczone i że jak chce to na giełdzie można diagnostykę zrobić. A wiadomo jak to jest u nich na giełdzie. Drążek zmiany biegów już wytarty, czy przy 70 tys. to jest normalne w tym aucie? Ostatnio oglądałem auto co ma 100 tys. też wytarty. Czy tak łatwo jest przekręcić licznik w tym aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Licniki kręci sie łatwo nie tylko w renault, nie powinien byc mocno wytarty. U mnie jest 104 tys na liczniku i troszke porysowany drążek od obrączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja kupowałem swoją przy przebiegu 81000 i też miała wytarty drążek z biegów, myślę że to norma w tym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 przy przebiegu 81000 i też miała wytarty drążek z biegów, myślę że to norma może ostatnimi czasy się poprawiło, robiłem światła w 2007 i 95000. Wyglądał jak nowy. Skórzana gałka i srebrny środek 6biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ubezpieczenie na 30 dni kosztuje ze 30-40 zł - zawsze możesz to sprzedawcy zrefundować B) oczywiście pewnie pojawi się kolejny problem B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 brakuje popielniczki B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade1980 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Są zdjęcia... http://www.auto.pl/gielda/osobowy_showone....0&kod=1r371 Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Na wyposażeniu w standardzie nie ma popielniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 W 2003 była popielniczka w najtańszych wersjach, bez dopłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi