MrTea Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tak sobie myśl ze skoro jest to dział o tuningu to można też zamieszczać fotki zmienione komputerowo... A poniżej efekt mojej pracy (Corel 11 +1h pracy) Zdjęcie nr1 oryginał Zdjęcie nr2 po zmianach Lakierowane listwy, klamki i lusterka, przyciemniane szyby, nowe alufelgi i nisko-profilowe opony oraz obniżone zawieszenie +zmienione tło za autkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 to juz mogłes asfalt zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 W oczy razi sztuczność tego zdjęcia, modyfikacja koloru lusterka i przeoczenie przyciemnienia tylnej lewej szyby Ogólnie super efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 no tak z tą tylną szyba to dałem ciała Szkoda ze nie mam tu photoshopa, efekt byłby lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 bardzo fajne...i jak Ci sie bedzie nudzic to moze pozmieniasz auta uzytkowników:) ja nie mam nic przeciwko temu by ktos moje auto tak zrobił wytłumacz teraz dzieciakowi ze 95% samochodów w gazetach typu "maxi tuning" to corel albo photoshp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Szkoda że zdjęcia były kiepskiej jakośći :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No może będe miał nietypowe zdanie, ale myśle, że te czarne listwy na czerwonym aucie mają swój sensn - obniżają optycznie auto (bo dzielą go na 2 częsci), więc auto wydaje się niższe (lub dłuższe ) a więc bardziej sportowe. Zaś całe czerwone przypomnia wysoki autobus :P A co do Meganek 96-99, to mysel że sa ładniejsze (na swój sposó:P niż ich modyfikacja po 99 r. Nie wiem jak to powiedziec, ale te po modyfikacjy wyglądaja tak jakoś "miejsko" by nie powiedzieć "mieszczańsko" :) Światła w tyle poukładane jak w Polonezie, przód za bardzo przemysłany ;) Zaś wersja 96-99 ma w sobie coś nietypowego jeśli idzie o tylne światła, zaś z przodu maska jest a`la przód F1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A co do Meganek 96-99, to mysel że sa ładniejsze (na swój sposó niż ich modyfikacja po 99 r. popieram cie meganki ph1 wygladaja jak dla mnie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja zrobiłem swojego czasu korektę zawieszenia. Sprężyny H&R, amortyzatory Koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hadson, fajne autko [ Dodano: 2007-06-02, 21:03 ] bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ale zawieszenie w realu jest fabryczne... Czasami jeżdżę robić grillka. I trzeba dojechać przez lekkie "wertepki". Myślę że fabryczne zawieszenie jest moim zdaniem tym optimum pomiędzy zawieszeniem S.U.V a F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No może będe miał nietypowe zdanie, ale myśle, że te czarne listwy na czerwonym aucie mają swój sensn - obniżają optycznie auto (bo dzielą go na 2 częsci),więc auto wydaje się niższe (lub dłuższe ) a więc bardziej sportowe. Zaś całe czerwone przypomnia wysoki autobus :) Każdy ma inny gust, jednemu podobaja się np. lampy typu lexus innym nie (w tym mnie) Jedni preferuja roznego typu dokladki spojlery, innym wystarcza dyskretne lotki z tylu auta... Mnie sie tam podoba gdy czarne listwy polakierowane sa w kolor nadwozia. Nie wiadomo jak z kasa bedzie w przyszlym roku ale docelowo chcialbym aby moje autko wygladalo jak to po przeróbce komputerowej. Moze z wyjatkiem wielkosci felg ktore napewno na polskich drogach by sie nie sprawdzily. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 MrTea, nie mówie że jest brzydsze, bo w tym samym kolorze wyglada na bardziej eleganckie nawet, niż czarne wstawki (chcąc nie chcąc, zalatują plastikiem). Ale wydaje się tez wyższe i autko wydaje sie być mniej dynamiczne wizualnie. Śmiało możesz się bawić w 1 kolor :) nie wszystko musi się wydawać tak niskie jak Ferrari :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A jakie felgi niby by się nie sprawdziły?? Zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi