MrTea Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Powiedzmy felgi takie 17".. mysle ze nawet nie zmiescily by sie w nadkola, oczywiscie z oponami Optymalnie to jakies 15 lub max 16".. nie wieksze :) MrTea, nie mówie że jest brzydsze, bo w tym samym kolorze wyglada na bardziej eleganckie nawet, niż czarne wstawki (chcąc nie chcąc, zalatują plastikiem). Ale wydaje się tez wyższe :P i autko wydaje sie być mniej dynamiczne wizualnie. Dlatego planuje obniżenie autka o jakieś 3cm dzięki sportowym sprężynom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A co do Meganek 96-99, to mysel że sa ładniejsze (na swój sposó niż ich modyfikacja po 99 r. popieram cie meganki ph1 wygladaja jak dla mnie lepiej ja uwazam podobnie jesli chodzi o przód w classicu - mysle o wymianie tylnych lamp na phII oraz wrzucenie listwy chrom z PH2. przod jak najbardziej jedynka :) no i jeszcze do tego angele i jest mistrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja mam megi ph1 HB i mi sie cała podoba tył i przód i nic niezamierzam przerabiac ;-) A moze jakis spojler ori ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ja mialem PH1 teraz mam PH2 i tylne jasne lampy wygladaja duzo lepiej i przód jakis taki bardziej milszy bardziej nowoczesnie wyglada. Ale kazdy ma swoje gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak wygląda moja na glebie -7cm oczywiście VT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ciekawie, ale chyba do gleby trzeba dołożyć jeszcz 'ciałka'. Na razie megg jest trochę goła. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 po czym wnosisz ze to bedzie -7 ? znajomy ma clio extreme ze sprezynami -8 i amory od sporta do tego felgi 15" siedzi tak ze opony sa w nadkolach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 snap, a wnosze po tym i z obecnie są szpary około 7cm a na focie juz nie ma szpar... Basenji, no troszke goła bo jest to foto oryginalne plus virtualna gleba, ale juz wygląda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farinelli Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Shot with Canon PowerShot A95. at 1969-12-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Stoi na gołych felgach? Dopasuj kolor i kształt felg do stylu samochodu. No i ubierz ją w coś. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 nie no ma opony o profilu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wyglada jak bryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 tak wygląda z tymi felgami megane kumpla, nie jest to virtual, zdjęcie prawdziwe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 felgi fajne - mam takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a ja takie miałem i sprzedałem włąśnie jemu, ona s megane II tak średnio pasją ale w jedynce pasą sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi