Tonbridge77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 witam mam takie małe pytanie?.Kiedy najadę na jakąś niewielką dziurę pojawia się taki przytłumiony stukot (na równej nawierzchni jest ok) i chciałbym się od was upewnić czy to amortyzator jest do wymiany czy jakieś inne podzespoły,typu drążki wahacze,przeguby,gumy czy cokolwiek.dopowiem tylko że,podczas ustawiania zbieżności zobaczyłem niepokojący wyciek z po prawej stronie przy kole,i się pytam z kąt taki wyciek nie jestem fachowcem i nie wiem jak mam to nazwać najlepiej jak by ktoś mi przesłał zdjęcie całego układu kierowniczego,wtedy bym wiedział,z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Po pierwsze tego typu tematów jest na forum multum, wystarczy poczytać i wyciągnąć wnioski. Po drugie najlepiej jak by ktoś mi przesłał zdjęcie całego układu kierowniczego Gotowca chcesz B) To jest niestety Twój problem, to Ty masz znaleźć fotkę zawieszenia i pokazać gdzie cieknie, albo zrobić zdjęcie swojego układu hamulcowego, tak będzie najszybciej. Po trzecie nie jestem fachowcem Ja też, z wykształcenia jestem nauczycielem B) Po czwarte Uzupełnij profil o model i silnik, unikniesz i my przy okazji głupich porad, które akurat dla Twojego modelu będą sie miały nijak, unikniemy też zbędnej pisaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam.Tak jak wyżej napisał P_r_z_e_m_o, przyczyn może być wiele.W moim przypadku stuki ustąpiły po wymianie gum stabilizatora ( końcowych ), koszt to całe 10 zeta B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi