ZST Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam wszystkich:) Jestem całkiem nowym użytkownikiem(od dzisiaj), więc z góry przepraszam za wszystkie błędy jakie z pewnością uczynięB) Jednak pojawiam się na tym forum z dobrze wam znanych powodów! Zakochałem sie w Megance heh:) Moja wybranka-Coupe:) A więc, chciałbym zasięgnąć od Was (wybitnych znawców tematu, zawodowców z tej dziedziny,etc.) rady na temat zakupu takowego modelu! To pierwsza z nich: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11120280 podoba mi się również ta(ale priorytet to oczywiście Coupe:)): http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11147733 Bardzo dzięki za każdą odpowiedź. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja wybrałbym tą qpe - ma klimę i jest ok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Obie Fajne się prezentują B) Ta druga to od nas z forum można by powiedzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Coupeta ładnie się prezentuje, nawet bardzo ładnie B) Trochę małe wyposażenie, ale klima jest, szyby elektryczne są więc wystarczające. Jeżeli na żywo też będzie się dobrze prezentować to warto, chociaż cena nie jest jakaś specjalnie niska jak na 96 rok. Do dobrego egzemplarza warto dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZST Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Spodziewałem się o tym Coupe bardziej odpowiedzi typu: bity z przodu , z tyłu i w środq :roll: ;-) Co do drugiego to zgadza się znalazłem je tez na tym forum w dziale ogłoszeńB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi