maciek127 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://moto.allegro.pl/item885825061_cudny...ersja_full.html czy jest warto płacić za nią aż tak wiele B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamaniasty Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zależy co kto potrzebuje i ile chce za to zapłacić. Zdjęcia to za mało, miód na serce lany przez sprzedawce tez za mało.....na pewno weź swój miernik grubości lakieru B) Porządnie sprawdzić. Jak dla mnie to coś za czyste to auto jest. Jestem w posiadaniu prawie identycznego, mniej niebieski i ma osłonę na kolo, no i kosztował 2 tys€ mniej... Sprawdź układ napędowy, zwłaszcza tylny wal, bo części mało, naprawa droga. Ja jestem zadowolony, decyzja należy do potencjalnego kupującego. Pozdrawiam. P.S. Widziałem ten lakier na zywo.... jak dla mnie gorszy niż czysty srebrna perła bez niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 macku auto mozliwe, ze jest warte tej ceny (no bo za dobry egzemplaz nie da sie malo zaplacic), ale ja zawsze czepiam sie do opisow handlarzy i tego co sprzedaja: - auto wcale nie jest w najbogatszej wyposazeniu - auto nie ma najmocniejszego disesl'a, tylko ...jedynego dostepnego diesl'a - jezeli auto zostalo sprowadzone od pierwszego wlasciciela, to sprawdz to w brief'ie - auto nie ma tablic celnych, wiec nie wiem jak bedzie z rejestracja, lepiej zadzwon najpierw do swojego uzedu komunikacyjnego i dowiedz sie czego od Ciebie beda wymagac, gdy przyprowadzi do nich auto na zwyklych tablicach niemieckich - stan pozjazdu moze rzeczywiscie byc taki, jak na zdjeciach (niemcy dbaja o auta i zawsze lubilem od nich kupowac), jednakze jedz na stacja diagnostyczna, niech sprawdza, czy auto nie bite, czy proste i jaki jet stan mechaniczny auta, z czujnikiem grubosci lakieru bardzo nie powalczysz, bo duza czesc poszycia (poza maska i drzwiami bocznymi i tylnymi blotnikami) jest plastikowa, bardziej zwracaj uwage, czy nie ma sladow udezenia pod samochodem i czy elementy szklane (lampy i szyby) sa z tego roku, co auto, wzglednie moga byc rok starsze - jezeli auto serwisowane w ASO renault, to sprawdz do kiedy i jakie nprawy mial robione, np. ostatnia wymiana oleju, badz rozrzadu, porownaj te dane z zaleceniami producenta (rowniez sa w ksiazce) generalnie nie boj sie zakupu RX4, jest pewnie drozzszy w utrzymaniu od inncyh megane/scenic, ale to bardzo przyjemne auto, podstawa, zeby nie byl walony, a mechanike da sie ogarnac :( (no i lepiej kupic drozszy/lepszy, niz tanszy/zlachany, z ktorym bedziesz sie szarpal) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 i nie jest to Scenik II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 marek_c nie wiem jaka jest wlasciwosc, ale na niektorych rynkach dla sIphII (2000-2003) widuje opis: Scenic II (mozliwe, ze to wynika z polityki marketingowej renault, albo reselerow na danym rynku wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja się pomyliłem powinienem napisać posta w Scenicu I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 auto nie ma najmocniejszego disesl'a, tylko ...jedynego dostepnego diesl'a jak jeden to i najmocniejszy ;-) z czujnikiem grubosci lakieru bardzo nie powalczysz, bo duza czesc poszycia (poza maska i drzwiami bocznymi i tylnymi blotnikami) jest plastikowa czyli przednie błotniki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 czyli przednie błotniki i cala tylna klapa sa plastikowe innymi slowy, jak maska prosta, i spasowana, to duza szansa, ze nie bity :( (zawsze polecalem ogledziny auta na kanale :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 i cala tylna klapa sa plastikowe :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Cięcie no oczywiście poza szybą Regulamin się kłania - zasady cytowania i pisania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Chyba że rozmawiamy o RX4 ( tego nie wiem ) bo zwykły scenic II ma metalową tylna klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 kochany modzie przenieś tą dyskusje na SCENIC I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi