Bafoo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, zamierzam się z zakupem Coupe... rocznik 2000 wzwyż. Silnik 1,6. Chciałbym założyć gaz. zastanawia mnie dlaczego niektóre są takie tanie? (niektóre już po opłatach) KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 czy lepiej kupić z gazem? KLIK 4 KLIK 5 Bardzo bym prosił o jakieś spostrzeżenia, sugestie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 1 wsza chyba po dzwonie bo ma przedni zderzak jak u mnie w classicu B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bafoo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 chyba raczej 3 ;> teraz zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no tak 3 cia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 1. Ładna, cena dobra, ale brak klimy to dla mnie duży minus :-/ 2. Ładna, ale z przodu pod zderzakiem nie ma dokładki, halogen zaparowany - może to jakieś powiązanie. 3. Zderzak i atrapa/grill od htb/classic/gt, poza tym niezła, ale wiadomo juz, że cos się działo. Ma "tylko" 6 poduszek. 4. Niezła, nie widzę zastrzezeń. 5. Dość ładna, ale z prawej strony prawdopodobnie dzwonek bo fotel jest obszyty i nie ma na nim znaczka AirBag. Poza tym wszyta łata jest w innym kolorze. Zamiast inwestować w gaz do coupe, lepiej poszukaj diesla. Mam od dwóch lat i sobie chwalę B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamotoja Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 witam, i co oglądałeś może którąś z nich osobiście? na nr 2 zwróciłem uwagę już jakiś czas temu i widzę, że wciąż wisi na otomoto więc raczej nikt się nie skusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi