Klocek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-p...-C10676452.html Co myslicie o tym autku czy cos da sie wykryc po zdjeciach? dzis wieczorem lub jutro rano jade ja obejrzec. Zwrocic na cos szczegolnie uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 przebieg...oglądając kierownicę na pewno więcej najechane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tez mnie ta kierownica zaciekawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja mam 151tyś i kierownica cycuś Te auto pewnie ma 100tyś więcej przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Uczepiliście się kierownicy, a ja swoją załatwiłem w ciągu jednego dnia ;p Na żywo trzeba obejrzeć, sprawdzić vin i mniej więcej będzie wiadomo co się działo z autem. Nie ma czujnika deszczu, za to chyba są koła z systemem PAX. Trochę dziwne, że w takim wyposażeniu nie ma aluminiowych klamek wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witaj, Zaciekawiła mnie wersja wyposażenia w tym autku "Privilege" ?? a tak przypadkiem to w Megane I nie było wersji typu : RN, RXE, RT itp ? mogę się mylić jeżeli tak to poprawcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 W phII wprowadzili oznaczenia Privilege, Dynamique itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 właśnie ze ph w 99 i część 2000roku miała oznaczenia RN, RXE, RT potem wprowadzili oznaczenia Air, Aq...,Pr.........., F............, E............., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 maciek127, masz rację. Odniosłem się do ocenianego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz.k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 moim zdaniem ma nabite z 250tys km ale to trzeba sprawdzic, i sprawdz czy czasem nie była puknięta bo zdjęcia nie wyraźne, jesli pojedziesz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 No wiec tak, po wstepnych ogledzinach samochodu. Do wymiany sa oponki bo te co sa na aucie nie nadaja sie do nieczego, jest przetarcie pod listwa z tylu po prawej strony oraz niewielkie wgniecie po lewej. Auto wyglada ladnie jak na swoj wiek silniczek chodzi rowno a przebieg wydaje sie realny. Co do kierownicy nie wyglada tragicznie. Dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Polski być piękna jenzyk :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tak pisalem troche chaotycznie ale to w podnieceniu, w skrocie jak zejdzie z ceny okolo tysiaca najlepiej poltora to ja wezme jutro bede do niego dzwonic. Wady: oponki, wgniecenie z lewej strony i przetarcie z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ale to w podnieceniu Podstawowy błąd przy zakupie Jak gość to wyłapał to nie będzie chciał chętnie zejść z ceny, no chyba że pilnie potrzebuje kasy lub ma coś do ukrycia i chce się szybko pozbyć problemu. Sprawdź dokładnie auto gdzieś w warsztacie, może zabierz ze sobą mechanika, żebyś później nie pisał że więcej nie kupisz auta na "F" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 to warto by jeszcze sprawdzić szyby czy wszystkie ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi