junior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam,mam mały problem pali mi sie kontrolka tz.zygzak rano auto mi ciezko pali a jak odpali to w czasie jazdy zapala sie ta kontrolka.auto ma malego mula niechce jechac i niewiem co robic.Oddalem auto do mechanika pogrzebali w elekt.i stwierdzili ze walniety jest sterownik komputer glówny.po tygodniu uzytkowania auta problem pozostal.sprawdzili pompe wtryskowa i tez ok.niewiem co dalej robic.pomózcie Renault megane scenic 1999 rok 1.9 dti skrzynia manualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Auto było podpięte pod komputer? Może walnięty przepływomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 tak pod komputer podloczone bylo i nic nie wykazuje ,przeplywomierz dobry potencjometr pedalu gazu tez .ja mysle ze pompe siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi