sCATman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam serdecznie może tu nie zaglądam zbyt często ale jestem bardziej związany z Renault 19 ale mam nadzieje że mi pomożecie a mianowicie mam dwa małe problemy czy ktoś miał by albo wie jakie są numery katalogowe cewek zapłonowych do silnika 1.6 k7m ja u siebie mam jakieś nie oryginały i na nich nie ma nic napisane a dodam że musze jedną z nich wymienić bo już mi padła druga moja bolączka może ktoś mi pomoże z wolnymi obrotami i ich falowaniu od czego zacząć naprawę z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirurara Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Co do falowania wolnych obrotów to: - czyszczenie silnika krokowego - czyszczenie przepustnicy - sprawdzenie czujnika przepustnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sCATman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 - sprawdzenie czujnika przepustnicy on jest jakiś charakterystyczny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi