pefi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Hej! Jestem od paru dni (formalnie, a od paru godzin rzeczywiście) posiadaczem classica 1.6 z 98. Autko jest śliczne, parę drobiazgów jest do zrobienia (np. lampka oświetlenia wnętrza nie działa tak jak powinna). Jest w nim oryginalne radio ale z magnetofonem. Czy ktoś może już to przerabiał na CD? Czy jest to trudna operacją, czy raczej kup-wyjmij-włóż nowe? Co z kodem (jest jakiś?)... Pefi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 co do radia, chyba jest tak jak sam piszesz. wyjmij, wloz, a co do kodu, raczej na pewno jest. jesli tak, to mozesz go zdobyc w aso za free, wystarczy podac VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dzięki za odpowiedz! Jak ustalę, że nie mam zmieniarki (???) to zaczynam szukać radia z CD Auto już jest wyczyszczone i wygląda prawie jak nowe No i lampka już działa... Pozdrawiam Pefi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dzięki za odpowiedz!Jak ustalę, że nie mam zmieniarki (???) to zaczynam szukać radia z CD Auto już jest wyczyszczone i wygląda prawie jak nowe No i lampka już działa... Pozdrawiam Pefi Ale chcesz oryginalne z renault ? Na allegro jest tego trochę np http://www.allegro.pl/item143809613_radio_...e_i_scenic.html http://www.allegro.pl/item144602131_cd_ren...ic_laguna_.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Albo jakieś inne - tylko bez zbędnych wodotrysków ;-) Mi osobiście podobają się BLAUPUNKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ale chcesz oryginalne z renault ?Na allegro jest tego trochę No raczej tak, ale jak nie ma nic innego (nie bardzo mi się wygląg podoba...) to zostanę przy magnetofonie + zmieniarka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Upewnij się tylko czy radio ma możliwość obsługi zmieniarki. Były modele o identycznych panelach z przodu i nie posiadały takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hmmm, w instrukcji niby jest, że tak, ale nie mam 100% pewności, że to instrukcja od tego radia... Muszą poszukać w sieci - jak coś konkretnego znajdę to się podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 pefi, zobacz gniazdo z tyłu radia, a pozatym to powinno być napisane na panelu (u mnie na kaseciaku jest napsane "CD CHANGER CONTROL"). A zresztą tu są zdjęcia niby identycznych odtwarzaczy: sterowanie zmieniarką bez sterowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Kto pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dzięki! Czyli ma mieć napis nad sześcioma przyciskami? (Wycieczka do samochodu i ...) No tak, patrzyłem na to radio 150 razy ale dopiero teraz zauważyłem napis "CD CHANGER CONTROL" :shock: Ciekawe czego jeszcze nie zauważyłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi