tduszek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Co do kół. W moim mam 5x108, 6,5Jx16'', ET49, średnica otworu centrującego 60,1 mm. Z tego co wiem to ten rozmiar śrub pojawił się w scenic PH II. W poprzedniej wersji z 2005r miałem tradycyjne 16 o rozmiarze 4x100. Co do czujników ciśnienia. działanie opisał OPTIMA. Mam polski język i komunikaty: "Sprawdź ciśnienie w oponach" lub "stop przebita opona". Na szczęście czujniki wyłączyłem bo nieraz podniosły mi ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kurde ja w ogóle jestem jakiś inny... Lucky Luck czo cóś. Bo mi nic się nie dzieje z czujnikami ciśnienie (więc zawsze się oburzam na bezsensowne ich wyłaczanie), w klamkach z Handsfree zamontowałem mikrostyki z ASO, które tu wszystkim na forum wytrzymują po 2 tygodnie, a moim w maju stuknie 3 lata i działają wszystkie 4, mam LPG i tylko leję i żadnego remontu głowicy nie muszę robić itd. Co do czujników - tduszek - napisz mi czym one Cię tak zdenerwowały. Konkretne objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby_76 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dodam tylko, że w Scenicach nie ma skóry. W opcjach jest eko-skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Sztuczna skóra - co za nowa moda. Kiedyś to się nazywało skaj, albo derma. A dzis eko-skóra prawda, że ładniej? A ciągle mowa o jakieś plastikowej skóropodobnym czymś. Aaaa tak się wkurzyłem jak patrzę na nasz popękany prawie trzy letni komplet w dużym pokoju. Się człowiek dał nabrać. I jeszcze dopłacił za lepszą (można było wybrać w pięciostopniowej skali jakość i wytrzymałość) ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tduszek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Co do czujników - tduszek - napisz mi czym one Cię tak zdenerwowały. Konkretne objawy U mnie często komputer pokazywał abym sprawdził ciśnienie w oponach, raz nawet miałem komunikat przebita opona i czerwony STOP na desce oraz brak możliwości podglądu danych na wyświetlaczu komputera. Opony mam wzmacniane a ciśnienie miałem OK, ale czujnik zaczął żyć własnym życiem. Oczywiście wyłączyłem CLIPEM te czujniki, nie demontowałem ich z felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi