pzak Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Szukam dla żony autka do pracy. Co sądzicie o tych: http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-gaz-1...-C11358547.html http://otomoto.pl/renault-megane-salon-pol...-C11337190.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no wszystko cacy tylko 1.4 w gazie ? czym tu jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Na fotkach obydwie wyglądają ładnie i zadbanie... Teraz warto je jeszcze obejrzeć na żywo jeżeli można wierzyć sprzedawcy, to wziąłbym te pierwszą gdybym zobaczył potwierdzenie tego, że rozrząd był naprawdę wymieniony... (sam napis pod maską [markerem] to nie wszystko)... oczywiście dokładne obejrzenie auta to podstawa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzak Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No to teraz dodam swoją opinię, oglądałem oba (sorry za podpuchę) cały dzień jeżdżenia i kicha. Przez telefon to wszystko ładnie pięknie, auto jak laleczka a na miejscu rozczarowanie 1. W środku syf, dziura w wydechu chodzi jak stary diesel tylne błotniki nieudolnie pomalowane (niby taki "bezwypadek"), tablice ze skierniewic (auto "szwagra") spuścił do 6700 - moim zdaniem złodziejstwo 2. silnik chodzi ładnie, w środku czysto i z zewnątrz też (chociaż na zdjęciach wyglądał duuuuużo ładniej), za to progi masakra - zaciągnięte siatką i jakąś czarną żywicą czy czymś, ciekawe po ilu km by to odpadło. Spuścił do 7000, z pewną obawą zaproponowałem 6500 (a nuz się zgodzi? i tak za dużo) nie puścił. Komis Ile jest warta najuboższa wersja megany w przywoitym stanie z lpg z 96 lub 97r.? Bo doszedłem do wniosku że swoją kupiłem bardzo tanio (coupe 2.0 8v lpg, elektryka, alu, 96r. za 5700, tyle że trochę rdza bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi