scar Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 i poprawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J1B Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A myślałem że nic mnie dzisiaj nie zaskoczy. Szacun dla samobójcy , mam nadzieje że gościu nie ma auta pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Gość ma mocną głowę do picia, a dupę twardą do lądowania :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ciekawe ile wypił zanim skoczył :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wyczucie odległości ma super. Potrafi się złożyć przy wejściu do wody. I tak kończą u nas talenty, bo kluby opanowane są przez działaczy typu Lato, Tajner i inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi