mariusz325 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 są jeszcze tłumaczone nakładnki na lajta po poslku do sterownika kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To wiem ktoś na elektrodzie przetłumaczył prawie cały program ddt2000 na polski (oczywiście podstawowe pojęcia,żeby móc się jakoś poruszać po menu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 cały jest na polski ale do Dacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mnie też ciekawi czy ten kabelek połączy się z moim autem. Mam OBD2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof888 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli masz Megane I phI i komputer Fenix 5.0, to się nie połączy, gdyż w oprogramowaniu nie ma danych o nim. Sam już z tym ostatnio walczyłem. Powinno się połączyć na Fenix 5.1, co prawdopodobnie jest u Ciebie. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Krzysztof888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rixon87 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Mam pytanko jak sprawdzić czy się ma Fenix 5.1 czy 5.0 gdzie to w autku pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Na samym sterowniku powinno pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rixon87 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czyli jak na sterowniku będzie pisać Fenix 5.1 to ten kabelek powinien poradzić se z Megane I phI z silnikiem 1.4 E7J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Na którym sterowniku :) Silnika czy BSI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 1.4 to FENIX3, a FENIX5 to 1.6 K7M. Dane z "Sam Nprawiam". Na sterowniku nie ma takich danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Panowie Chcę zakupić do swojej Megi II i Clio interfejs pytanie to to co macie http://cf.pl/product.php?id_product=135 jak się sprawdza Edytowane 19 Lutego 2013 przez Obiboc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) kurde już głupieje.. Przeczytałem sporo postów i sporo opini i mam nadal problem. Czy w końcu ktoś jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć czy to Ranault Megane Scenic I 1998r 1,9 DTi dam radę podłączyć interfejs ddt 2000 ? Wiem, że najłatwiej kupić Clip'a i on na pewno będzie banglał, ale nie potrzebuję aż tak profesjonalnego urządzenia. Po prostu chcę w domowym zaciszu sobie sprawdzać błędy mojego wozidła i ewentualnie usuwać usterki. Edytowane 26 Lutego 2013 przez dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja mam 1.9 DTI z 1999r i DDT2000 łączy się :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) oo i o taką odpwiedź mi chodziło :) dzięki wielkie :lol: po weekendzie zamawiam i sprawdzam :) Edytowane 27 Lutego 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Błędy, obroty (podnoszenie i zmniejszanie)sprawdzam bez problemu. Na resztę zawsze brakuje czasu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi