ArthasPL Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam, ASO krzyknęło sobie 700 zł po Rabacie za wymianę końcówek drążków... to możliwe? przecież drążki to koszt za 2szt. 100zł, geometria 50-100 zł. czyli za robociznę 500zł?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 wiesz jak roboczogodzina w ASO to koszt 200 zł to taka cena jest możliwa geometria w ASO to koszt chyba ponad 200 zł a drążki myślę, że kosztują w ASO więcej niż 100 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 W ASO wszystko jest możliwe. Mnie zaskoczyło w 2007 roku ASO w Siedlcach na ulicy Brzeskiej, kiedy wycenili wymianę rozrządu w moim aucie na 2700 PLN....nogi ugięły mi się w kolanch jak to usłyszałem, a Ładna Pani z recepcji z uśmiechem na twarzy zapytała czy nic mi nie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthasPL Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 THX, chyba w takim razie nie skorzystam z usługu w ASO Czytałem, że ktoś z forum w Meg 2 za tą usługę zapłacił ok 250 zł, oczywiście nie w ASO...przez chwilę myślałem że taka cena wynika z tego że trzeba rozebrać pół autka... no nic. dzięki za szybką odpowiedź. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 mi ostatnio za wymiane koncowek w aso policzyli 800 zl - zamowilem czesci 205 zl drazki + koncowki pojechalem do fiata to za wymiane + zbierznosc zaplacilem 150 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi