Courtney Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam. Miałbym prośbę o ocenę tego: http://moto.allegro.pl/item914580346_przes...limatronik.html samochodu. Jak się ma cena do tego wyposażenia/przebiegu/rocznika itp.? Warto go oglądać? Oczywiście wizyta w stacji nieunikniona w przypadku gdybym się zdecydował. Byłbym wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jesteś na miejscu, to pewnie zdajesz sobie sprawę jak wielkie jest tam zagłębie handlowców samochodami. Przednia szyba nigdy nie była i nie jest w renufkach ogrzewana, lodówka to pewnie klimatyzowany przedni schowek pasażera. Szufladka na okulary i panel przycisków grzania foteli- zmasakrowany :shock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Przednia szyba nigdy nie była i nie jest w renufkach ogrzewana była od 99 roku montowali ale ta mi na taką nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Courtney Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Gdzieś tu na forum czytałem wątek w którym ktoś się pozytywnie wypowiadał o tym sprzedawcy... Jeśli faktycznie szyba nie jest podgrzewana, to raczej daruję sobie to autko. Cóż, czekam na dalsze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 a zapytam co to znaczy "obalane fotele" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ktoś się pozytywnie wypowiadał o tym sprzedawcy... Jeśli Nie wiem czy pozytywnie bo sam pisałem w tym temacie, ale jedno wiem pięknie wypicowane, i drogo byłem u gościa jak szukałem auta dla siebie. Typowy handlarz i czarodziej. Faktycznie "obalane fotele" dobry tekst dawno nie słyszałem już myślałem że handlarze nie używają tego terminu a tu jednak.... przyzwyczajeń trudno się wyzbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 kierownica wygląda na świeżo obszytą, gdy zaciągamy ręczny powinna świecić kontrolka "STOP" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 gdy zaciągamy ręczny powinna świecić kontrolka "STOP" W 2002r tak nie jest, STOP nie świeci. W rocznikach 2000 na pewno tak, w 2001 nie wiem. Więcej nie napisze o tym aucie bo nie otwierają mi się zdjęcia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi