Robak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 W tym roku mój palec zatrzymał się na miejscowości USTKA. Stąd temat i pytanie proszę o wpisanie które noclegownie polecacie a które mam omijać szerokim łukiem. Może ktoś z forum jest z USTKI i zna lub ma zaprzyjaźniony pensjonat ITP oczywiście w rozsądnej cenie do standardu proponowanego w pokoju. Ja znalazłem jeden, który mi się ciekawie prezentuje na WWW a jaka jest rzeczywistość? pensjonat "a'la Perła". Proszę o wpisy z opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak ktoś chce to znam fajne miejsca w Jastrzębiej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 W Jastrzębiej Górze byłem w tamtym roku, interesuje mnie USTKA i najbliższa okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja będę w tym roku w Karwi, ale daj jaha, namiary na PW na te miejsca w Jastrzębiej Górze. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 W Jastrzębiej polecam jedzonko w Słonecznej wszyscy znają ten lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 khm temat jest o USTCE? czy tylko mi się wydaje? no właśnie nie byłem w Ustce ale w Darłówku Polecam nocleg UL. BOSMAŃSKA 49 tanio i wysoki standard no i przede wszystkim czysto!!! Ale temat Ustki nadal aktualny interesuje mnie pokoje A'LA PERŁA poniżej foto z weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi