zycha88 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam, moja megane bardzo dużo pali ok 12/100km silnik 1.6 8v 96r, w czasie jazdy czasami zapala się kontrolka od wtryskiwaczy, do tego wolne obroty takie, że prawie gaśnie. Sonda lambda nowa, silniczek krokowy nowy. Jaka może być tego przyczyna wtryskiwacze??? Może ktoś miał podobny problem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Sprawdź czujnik podciśnienia i wężyk który do niego idzie. Czujnik masz zamontowany nad zbiorniczkiem płynu hamulcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zycha88 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Sprawdzałem już jakiś czas temu, węzyk rzeczywiście był pęknity naprawiłem go ale to i tak nic nie pomogło, jest jakiś sposób aby sprawdzić czujnik podciśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi