kamilj21 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam! Jak sadzicie bo mnie sie wydaje ze to przerobiony anglik. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11050408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dlaczego uważasz, że to anglik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Złe spasowanie prawego plastiku od progu ze schowkiem.? Ale to nie świadczy chyba o tym, że to angol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 wycieraczki wydają się być w prawidłową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a zerknijcie na plastik pod schowkiem koło drzwi. widac ze byl tak kiedys uchwyt od otwierania maski. watpie zeby ktos wymienił sobie na plastik od Angola. Stawiam na auto z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 OhneDich, niektóre Meganki tak już mają. Poszukaj w ogłoszeniach, jest dużo takich egzemplarzy. Co do Meganki, widzę po miniaturach że uboga wersja, dobrze że klima jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Mi to na przeróbkę anglika wogóle nie wygląda, a trochę anglików sam mam, ale tak na 100% to musiałbym na żywo go widzieć, zaraz bym poznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Skoro tamten anglik to ten... ee... przekładka z europejskiej ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10929884 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja też mam miejsce na uchwyt maski po stronie pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Leman666, ja mam od strony kierowcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Czytaj co pisze, MAM MIEJSCE NA UCHWYT POD SCHOWKIEM, A UCHWYT MAM POD KIEROWNICĄ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj21 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 nom własnie mnie zastanowiło to miejsce na uchwyt po prawej stronie :) a ta meganka wydaje mi sie, że ma "naciągane" wyposazenie. Jak uważacie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11446973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie ma czujnika deszczu, ESP i podgrzewanej szyby. Komputer ma, ale pod maska :) Handlarze często stosują takie sztuczki żeby ich auto zostało znalezione w wyszukiwarce. Tu jest radio CD z phII, pewnie ktoś wsadził je na szybko, żeby dziury nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilj21 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 nom właśnie moje spostrzeżenia sie sprawdziły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi