pefi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Hej! Czy do meganki 98 występuje jakiś ładniejszy oryginalny odtwarzacz CD niż to: http://www.allegro.pl/item144449629_radio_...ane_scenic.html Bo jak nie to chyba zostanę przy magnetofonie+odtwarzacz MP3... Pefi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Raczej tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzięki! Czyli MP3... Szukałem i chyba faktycznie nic innego nie ma :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ładniejszy oryginalny odtwarzacz Takie przynajmiej rzadziej kradną, a to wyjątkowa zaleta, a gra całkiem przyzwoicie jak na sprzęt z tamtych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Raczej na 100% NIE - tylko takie. Zawsze możesz coś innego wsadzić tym bardziej za podobną cenę co oryginał np: Trza by zerknąć czy ma MP3 bo gościu nie napisał http://www.allegro.pl/item146579128_blaupu...bry_.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pefi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Właśnie znalazłem na allegro nową oryginalną zmieniarkę na 6 płyt - myślę, że to będzie optymalne rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Może i tak - jak jeszcze na 6 płyt w mp3 to na cały rok starczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi