gilus Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Szukam jakiejś meganki coupe dla znajomej. Jest taka ode mnie z miasta, jutro podjadę oglądnąc. Co myślicie ? Jakieś zastrzeżenia ? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-90km-...-C11257639.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 w przebieg nie uwierzę ;-) ta kierownica wytarta niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 andrzej27r właśnie to była pierwsza rzecz którą jej powiedziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ładna, tylko trochę uboga wersja :-/ Dobrze widze wgniotę przy wlewie paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 poza mocno zaniżonym przebiegiem i jakby źle spasowaną klapą bagażnika (chyba ze to foty wina) nie ma sie za bardzo do czego przyczepić. Swoją droga dziwna opcja, klima jest a szybki na korbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Swoją droga dziwna opcja, klima jest a szybki na korbkę... Renault... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 w sumie ktoś mógł pomyśleć: " (..) jak będę miał klimę to po chooooy mi szyby el." :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam ponownie, a co powiecie o tej megance? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-90-km...-C11757900.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Uderzona była przodem, bo jest wymieniony na ten z phII. Poza tym słabe spasowanie tego przodu, atrapa nie jest od coupe. Ja bym ją odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Dzięki za pomoc, w takim razie szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi