Lukasz.k Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam Lubie dobry rap i hip hop Polski ale również zagraniczny. Tylko takie w których ludzie nie boją się przeklinać i nie omijają tematów tabu :) jak znacie jakieś fajne piosenki to dajcie tytuł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 napisz jakich ekip sluchasz, latwiej bedzie trafic w twoje gusta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz.k Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 dużo ekip :] gusta mi się zmieniają, lubię jak gostek wie o czym mówi ale gościówa :) http://soldier321.wrzuta.pl/audio/3MNsiETa..._-_nagie_anioly to jest fajne słucham to co jakiś czas, pierwszy raz to słyszałem chyba z 10 lat temu :) daje kopa :) piosenka musi być po prostu [cenzura] Na forum wysławiamy się cenzuralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy18 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja słucham tylko i wyłacznie rap i hip-hop(oczywiscie zdarza mi się słuchać czego innego) a jeżeli chodzi o ekipy/wykonawców to: Hemp Gru, Peja, Tede, Liroy, Paktofonika, Molesta dużo by wymieniać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ten Typ Mes, Łona, Miuosh, Raekwon, Devin the dude, 52 dębiec, De la soul, Dj Tomekk, Jimson, Krs-one, M.O.P., Method Man & Redman - i wiele innych. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 peja choć wielu go nie lubi, gural, 18l, łona, starczy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 wg mnie w polszy już dawno nie ma dobrego rapa i hiphopa :-P dlatego już dawno porzuciłem ten gatunek muzy, aczkolwiek szacun dla starych ekip i ich pierwszych produkcji mam zawsze 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jeżeli lubisz odważne teksty to proszę bardzo, http://www.youtube.com/watch?v=wAvx_MWFkuc...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qGWmkxMeszg...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz.k Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 wielkie dzięki za odpowiedzi xD przydały się na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 wg mnie w polszy już dawno nie ma dobrego rapa i hiphopa (...) Posłuchaj Mesa (zamach na przeciętność, zapiski typa, flexxip z Emilem oraz 2cztery7), Łony, Fisza, Numera, Rasmentalizm, Małpe może zmienisz zdanie. Dobry rap jest nadal, tylko to nie koniecznie ten, który lata na vivie/mtv. No chyba, że cały czas chciałbyś kawałków jak na pierwszej moleście, albo wzgórzu... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Techniacz, jakoś do mnie poprostu nie trafiają te nowe produkcje i tyle :roll: jak już mam ochote posłuchać hh to wole starą szkołe jak na pierwszej moleście, albo wzgórzu... :) [ Dodano: 2010-02-19, 20:40 ] Lukasz.k, WSP - wspólnicy. mocne teksty i ciężki bit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Posłuchaj sobie Donguralesko, Green Team - stare, Liroy... Posłuchaj sobie: - Chazio - Sexulana Czekolada - stare, ale fajne... - Chamski, Letni Podryw - Czinkłaczento - :) ... - Donguralesko - El Polako - Donguralesko - Mercedes Benz - Donguralesko - Go Poznań - PIH - śmierć Nas nie rozłączy - dobre... :) Słucham troche HipHopu, lecz bardziej wole coś w stylu techno lub pop.. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Z racji że słucham tylko polskiej muzyki przerobiłem i HipHop. Zespoły które mi się podobały to: Fisz OMP Karamba StareMiasto I było jeszcze parę których nazwy już nie pamiętam na obecną chwilę ale jedno jest pewne to był stary HipHop bo tego nowego to wcale nie słucham a może inaczej nie słyszę nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 WWO ... super muza , Rychu Peja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A mi to sie podobuje :) rap ... no co http://www.youtube.com/watch?v=GrprobgD7rQ&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi