MarioIII Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 są już jakieś nakładki adaptery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Są na pewno bo przy mnie w serwisie zakładali całą instalację do MIII. Auto było zamówione bez sprzętu grającego i dokładano go na prośbę kupującego. Głośniki fabryczne + radio Pioneer. Potrzebna będzie specjalna przejściówka do anteny bo jest taka mała, dziwna końcówka. Zapytaj w aso o coś takiego, bo w Dialogysie znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 a w którym aso to widziałeś zadzwonię sobie do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://megane.com.pl/auto-serwis-pasikowski-plock-vt8940.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ładna, ładna ta Twoja kupetka ! ja mam obecnie oprócz trójki także megi II kombi do wożenia rodzinki [ Dodano: 2010-03-17, 11:24 ] znalazłem na allegro auto jakiegoś dilera gdzie jest taka ramka do której wejdzie każde radio-oprócz fabrycznego hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi