RACHE Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam! Przymierzam się do zakupu Classica, i chciałbym zapytać was co myślicie o egzemplarzu z linku. http://www.allegro.pl/item918003214_megane...omp_niemcy.html pytanie do użytkowników sedana z 2.0 silnikiem ( o ile są tacy ), jakie macie spalanie średnie, czy jest większe niż w "megankach" 1.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 To nie jest silnik 16-zaworowy bo taki występował głównie w coupe. W htb też można było taki spotkać. Auto ładne, dobrze wyposażone, komputer to rzadkość, nie wygląda na wymęczone. Tylko to paskudztwo na kierownicy :shock: Gdybym był w Płocku to mógłbym podjechać i obejrzeć, niestety będę dopiero w piątek (może). Jak się zdecydujesz na kupno to jedź ją sprawdzić u Pasikowskiego, tylko daj mi wcześniej znać, to powiem chłopakom żeby ją dobrze sprawdzili 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki za szybką odp. Rozumiem, że to poczciwy 8v , właśnie się zastanawiałem czy aby na pewno 16v bo silnik na fotkach wygląda na 8v. ;P , a i na innych stronach w necie nic nie pisało o 16v w sedanie. w 98% będę jechał na oględziny jakoś na dniach, a jak nie to w drugim tygodniu :) jak coś to nie omieszkam skorzystać z pomocy :) meganecoupe02 Chyba, że będziesz jakoś w Płocku to też bym skorzystał z Twojej propozycji obejrzenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 To na pewno 2.0 8V 113 KM. Jest szansa, że będę w piątek wracał do Płocka to w weekend mogę obejrzeć. Więcej będę wiedział pod koniec tygodnia także przypomnij się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Hmmmm nie to żebym był nastawiony anty albo coś, ale już całe historie po necie krążą o tych legendarnych "igiełek" z Płocka. Tu chyba kolejna. Po czym poznać? Zdjęcia ;-) Zawsze robi je wynajęty profi fotograf, swojego czasu zdjęcie każdego auta były robione w jednym miejscu pod takim ładnym mostem. Niestety każde z tych aut to był szrot. Na potwierdzenie zapraszam do dokładnej lektury forum BEZWYPADKOWE.NET. Tam dowiesz się więcej na temat tych pięknych zdjęć z Płocka. Nie mówię, że tak jest z tym autem, ale jak spojrzałem na tą aukcję, na ten opis, zdjęcia... Miej oczy szeroko otwarte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Łysy__, dzisiaj przeglądałem tą stronkę i były różne perełki z Płocka (najlepsza coupetka z licznikiem cofniętym o 200tys km do 174 tys). No cóż, miasto ładne to zdjęcia też takie są :) Jak obejrzę to dam znać co i jak z tym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czekam na wieści bo sam jestem ciekawy co tam w trawie piszczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ciekawa ta stronka :shock: całkiem sporo można się dowiedzieć jak sprawdzać auto, sprzedającego etc. Prawdą jest, że trzeba uważać na każdym kroku... ale po cichu liczę, że ta Megi jest zdrowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi