damian1010 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam szukajac samochodu z okolic natrafilem na na taki wlasnie model co o nim sadzicie warto http://www.moto.allegro.pl/item931587476_m...rowana_gaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Wygląda ładnie, ale: -tylny zderzak i klapa od phII (od nowszego modelu) -brak dokładki pod przedni zderzakiem. Jakbyś zdecydował się ją oglądać, to przyjrzyj się dokładnie progom blaszanym, bo ten laminat może skutecznie zasłaniać rdzę. Dobry silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1010 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dzieki za blyskawiczna odpowiedz jeszcze w tym tygodniu bede staral sie ja obejrzec to opisze wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tylna wycieraczka tez nie jest ori, na foto odcienie jakby inne ale to może być wina fotki. Cena zachęca, zwróć uwagę czy zawory nie klepią, bo 98r często nie ma płytek tylko całe szklanki pod wymiar i wtedy regulacja może wynieść sporo bo 1 szklanka ~50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Stary ja oglądałem to megane bo tez szukam Cupery z okolic i powiem ci ze jak dla mnie to warta grzechu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tylna wycieraczka tez nie jest ori,ramię ori, tylko piórko złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Stary ja oglądałem to megane bo tez szukam Cupery z okolic i powiem ci ze jak dla mnie to warta grzechu . Tylko mi wydaję się to dziwne, że szukasz sam takiego samochodu i polecasz komuś choć sam sobie chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deceq Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ze swojej strony mogę powiedzieć, że te silniki mają super osiągi Było mi dane kilka razy taką jeździć, chociaż osobiście mam 1.6. I powiem że idzie fantastycznie, jak na francuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi