ScenicII Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Panowie co powiecie na to auto znajomy chce kupić podobne autko do mojego i znaleźliśmy niedaleko nas taką renówkę. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11684849 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Panowie Dla PAŃ jakiś zakaz obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No jeżeli faktycznie był serwisowany w ASO a sprzedający sam proponuje że można wszystko sprawdzić co i jak w serwisie....... nic tylko pooglądać, SPRAWDZIĆ !! i finalizować zakup. Zazwyczaj jak ja pytałem o czy można autko sprawdzić w serwisie to niestety często było to początkiem końca oglądania samochodu. ( Wygląda prawie jak mój, też jest srebrny i też jasna tapicerka .... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ogłoszenie robi dobre wrazenie. Należałoby zweryfikwoać w ASO prawdziwość tego co napisał sprzedający. Jesli to wszystko się zgadza auto godne nabycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScenicII Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Juz kilka oglądaliśmy i widzę ze jak jest jakiś tani egzemplarz to coś jest nie tak. Dzisiaj jestem umówiony na oględziny tego auta. Zobaczymy jak on wygląda na żywo. Szukaliśmy auta trochę w niższych cenach, ale zobaczymy może się jeszcze coś na to poradzi. Narazie musimy go zobaczyć. A co do PAŃ również zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi