kepa416 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Mały albumik jak to wygląda w waszych oczach. ALbum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam! wygląda przyjemnie ale jeszcze bym trochę na Twoim miejscu z wysokości ją ściągnął i będzie cacy tak ze 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jak to wygląda w waszych oczach. mam tak samo. Bez kołpaków . Tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Imho na minus te felgi. Na żywo pewnie lepiej wyglądają, lecz na zdjęciach faktycznie jak stalówki prawie. Osobiście jakbym miał czarne wstawiać to coś takiego (no i o ile byłoby mnie stać :-> ): Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Techniacz, to moje felgi :-> . A tak w temacie,kepa416, ja jestem miłosnikiem czarnych felg, więc dla mnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Aż prosi się o jakiś zderzak ze sporta Poza tym, nie podoba mi się umalowanie oznaczeń silnika na bocznej listwie w kolor, nie lubię czarnych felg, ale jak już są to powinny być duże. W MII jest bardzo duże nadkole i nawet 17" wygląda skromnie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Oznaczenia chciałem na czarny połysk i lusterka też . Albo same emblematy na srebrno jak jest chyba R26 Tylko mam dylemat albo i trzy : -klamki czarne/białe/srebrne( w wypadku srebrnego emblematu) -lusterka czarne/białe/Folia Carbon ale ta 3D , ale boję się że będzie wiocha. -emblemat czarny/srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi