1stefan1 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam,zamierzam kupic Scenika z 98r http://moto.allegro.pl/item950145388_renau...jestrowany.html może ktoś zna to auto,albo umie coś o takowym powiedziec...jestem zupełnie zielony z wiedzy mechanicznej i licze na uczciwośc sprzedawcy :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Mam pewne wątpliwości co do tej bezkolizyjności. Brak osłony z przodu pod zderzakiem, plastikowe nadkole jest nadwyrężone, brak naklejki na przednim pasie. Nie jestem pewien co do poduszki pasażera, może powinna tam być? Nie pamiętam. Reszta raczej w porządku. Do Strzelców Krajeńskich masz kawałek, więc najlepiej zadzwoń i zapytaj prosto z mostu czy coś się działo z przodu, jak się facet będzie motał to dużo wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1stefan1 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 a jak sprawuje sie ten model,bo to chyba jakos RT?(co to znaczy?)90km,jak inni użytkownicy tego modelu może się wypowiedzą co do utrzymania i ekonomi tego auta.A jak awaryjnośc? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 RT to wersja wyposażenia. Jak będziesz oglądał to sprawdź elektrykę czy dobrze działa i czy rdza nie dobiera się do tylnych nadkoli i progów. Na opinię musisz poczekać, ale i tak będą raczej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1stefan1 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 dziękuje meganecoupe02, za odpowiedzi na mój post,ślęcze na forum i czytam,czytam.....za duzo wiedzy na raz,ciężko to wszystko wchłonąc.Najlepiej jest dostac "gotowca" ....ale i tak już mi się namieszało :-/ poczekam na opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 1stefan1, Jezdze takim sceniciem juz od wrzesnia 2008r. 1.6 8V od nie calego roku lpg.I jak narazie z autem nic sie nie dzieje Silnik do rormalnej jazdy starczy. meganecoupe02, Mam RT i tez mam tylko jedna poduche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ok, dzięki janiol13. Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dokładnie taki sam mam Tylko ze 10tys. więcej przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1stefan1 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 10tys. więcej no z tym to bym polemizował....ja nie wierze ze stan na jest prawdziwy.janiol13, a jak z eksploatacją przed LPG?jak bardzo Pb doji?piszesz że nic się nie dzieje...może jednak coś pamiętasz?a może doradz na co zwrócic uwagę przy zakupie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 1stefan1, gy gy ;-) [ Dodano: 2010-03-15, 21:43 ] meganecoupe02, Jaka oslona ?? i jaka lepa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbanys Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Zastanawiają mnie te lusterka, sam mam 1998 rocznik ale lusterek w kolorze nadwozia nie mam. Wydaje mi się, że lusterka w kolor nadwozia to od 1999 rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jaka oslona ?? i jaka lepa ?? Brak osłon pod zderzakami, między nadkolem a zderzakiem. Brak lepy na przednim pasie - tej czarnej na której jest coś napisane w kilku językach, ale nigdy nie ma czasu przeczytać sbanys, to zależy od wersji wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Tak czy inaczej autko kolega kupił Wiec raczej mozna zamknac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi