snap Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 kombi - miod :) mze nastepnym samochodem bedzie wlasnie ten :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Renault obiecuje nowa jakośc wraz z nową Laguną...chce złamac ze stereotypem że francuskie=wadliwe ciekawe jak im to wyjdzie, bo chyba podobnie miało byc z Laguną 2, a mój ojciec swoją co pare miesięcy jeździ do warsztatu.... polecam artykuł w ostatnim Auto Świecie..... mi sie po prostu w "to" auto wierzyc nie chce...patrząc na rynek NIGDY bym tego auta nie kupił....za ok ół roku sam będe miał doświadczenia z jazdy tym autemk i sie przekonamy.. mimo iż nienawidze forda liderem w tym segmencie (gdy passat jest za drogi a avensis sie starzeje) może byc nowe mondeo... czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 jak dla mnie szału nie ma, kombi duzo ladniejsze niz sedan/liftback, przypomina 407, ktory bardzo mi sie podoba. Wnetrze za to bardzo ladne, elegancko, nowoczesnie, jak na francuza przystalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://www.moto.wp.pl/kat,123,wid,9147989,...mp;ticaid=145c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wszystko rzecz gustu. buda mi sie bardzo podoba, srodek mniej, ale to subiektywne odczucia dokładnie - ja mam na odwrót, ale i tak z ostatecznym sądem poczekam do oględzin na żywo. Zresztą Laguna 3 - to nie mój problem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na desce sa stare dobre kontrolki STOP i SERVICE Czyli nic sie nie zmieni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie wiem czy czytaliście komentarze przy tym artykule głupota niektórych mnie przeraża, czym tych ludzi karmią że nieraz takie głupoty wypisują pod artykułami...laguna wygląda super i napewno jest bezpiecznym autem tak jak większość aut z rodziny renault tylko martwi mnie ten wygląd coraz bardziej upodabnia się do citroena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A co Wy na to? http://www.motofakty.pl/artykul/laguna_coupe.html Ładna franca! 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Nawet bardzo ładna franca ;-) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Kupie sobie za 10 lat, jak juz beda uzywane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 http://www.motofakty.pl/artykul/laguna_coupe.html Śliczność. Oby zaczęli produkować. LII ma dość dynamiczny wygląd i zawsze uważalem, że jest świetnym materialem na bardzo ladne coupe - szkoda, że już wtedy go nie zrobiono, zwlaszcza, że konkurencja nie spala (bardzo zgrabny Peugeot 406 coupe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 tu są zdjęcia concept-caru z targów. amochodyswiata.pl/viewtopic.php?p=417829&anchor=417826"]http://[ciach]amochodyswiata.pl/viewtopic.php?p=417829#417826 Dla mnie bomba. Ślub będzie musiał poczekać (marnotrawienie 40 tys). Dzieci jak na razie nie (zbędne wydatki a becikowe na felgi nie starczy). Odkładam kaskę. Za 4 lata na 31 urodziny muszę ją mieć. :D Resztę weźmie się na raty. Może będzie jakaś stłuczka w niemczech. Zresztą LIII Coupe nie wypada wsadzać obok LIII która naprawdę wygląda mało ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmm9 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 zajefajna, dzis byłem w salonie, widzialem, dotykałem, dla mnie super, robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam, to mój pierwszy post na forum, więc od razu chcę się przywitać. Dzisiaj miałem przyjemność jeździć testową LIII 2.0 16v i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. W środku jakość materiałów w stosunku do LII bardzo się poprawiła. Autko ma sztywne zawieszenie, b. dobrze wytłumione a na zakrętach śmiga przepięknie. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać sytuacja po 100 tyś. km. P.S. jeździłem po typowej polskiej drodze, czyli pełnej dziur i zakrętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 WItam mialem wczoraj okazje pojeździ nową Lagunką.... jak dla mnie bez rewelacji- dużej poprawy w stosunku do LII nie ma- rozwiązania w środku podobne, jakośc wykończenia może troche lepsza + precyzja skrzyni biegów .testowana wersja to 1,5 dci 110km w 6cio stopniowym manualu - niestety uboga wyposarzeniowo bo to expresion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi