Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jak Wam się podoba Laguna 3?

jkb

Rekomendowane odpowiedzi

ja jezdzilem 2.0dCi 150KM w wersji Privilege. ogolnie niezle choc spodziewalem sie znacznie wiecej wsiadajac za 150KM z mojego 80KM

PLUSY:

-- wyposazenie fajne, wreszcie AUTO skladane lusterka :] w mojej madzi sam musialem dorobic uklad auto

-- dobre, wreszcie mocne stereo

-- fajnie zrobiona klima

-- bardzo ladne materialy, wykonczenie oraz spasowanie, design mnie sie podoba lecz w wersji z elektrycznym heblem parkingowym (inny tunel i dol konsoli cent.)

-- fotele fajne, niezle trzymanie, komfortowo twarde

MINUSY:

-- z tylu NADAL udezam glowa o sufit :/ tak jak w LII (z danych tech. jest jeszcze o pare mm mniej miedzy tylnym siedziskiem a sufitem w stos. do LII)

-- debilna regulacja pochylenia oparcia (pokretlo przy zawiasie... :/)

50/50:

-- komfortowe i sztywne zawieszenie (sprawdzone na KR drogach i pasie "lotniczym" na II Pulku) ale... w takiej szykance przed salonem (A.Łyko Kraków) moja madzia wjechalem z V ~90kmph i zero uskoku, piszczenia... ta lala pojechalem ostroznie ~70kmph i dupka mi zaczela uciekac :/ zeby nie bylo ze inne warunki pogodowe, to bylo tego samego dnia w odstepie 1h. DUZY MINUS za tylna belke skretna... przynajmniej jak na razie :]

to prawda-z tylu jest bardzo malo miejsca na glowe. pasazerowie (powyzej 175cm) podrozujacy na tylniej kanapie beda mieli problemy ze zmieszczeniem swoich glow;))) co zawdzieczamy debilnej konstrukcji dachu- w srodku auta bardzo wyraznie widac opadajacy sufit dokladnie na wysokosci tylniej kanapy

[ Dodano: 2008-01-15, 15:35 ]

auto po miesiacu uzytkowania spisuje sie ogolnie super.......niestety sa kolejne irytujace detale;zbyt cienka kierownica, zbyt krotkie siedziska przednich foteli, za malo miejsca na nogi z tylu. Wbrew temu co pisal Drno zawieszenie daje rade, i to bardzo konkretnie. Wystarczy spojrzec na konstrukcje techniczna zawiasu by sie przekonac ze to innowacyjna (dla Renault) konstrukcja (m in. 'podowjne amory'). Jezeli chodzi o uciekanie tylu to tragedii nie ma, jest aniol stroz (ESP)

• 2 miesiące temu...