DrNO Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ja jezdzilem 2.0dCi 150KM w wersji Privilege. ogolnie niezle choc spodziewalem sie znacznie wiecej wsiadajac za 150KM z mojego 80KM PLUSY: -- wyposazenie fajne, wreszcie AUTO skladane lusterka :] w mojej madzi sam musialem dorobic uklad auto -- dobre, wreszcie mocne stereo -- fajnie zrobiona klima -- bardzo ladne materialy, wykonczenie oraz spasowanie, design mnie sie podoba lecz w wersji z elektrycznym heblem parkingowym (inny tunel i dol konsoli cent.) -- fotele fajne, niezle trzymanie, komfortowo twarde MINUSY: -- z tylu NADAL udezam glowa o sufit :/ tak jak w LII (z danych tech. jest jeszcze o pare mm mniej miedzy tylnym siedziskiem a sufitem w stos. do LII) -- debilna regulacja pochylenia oparcia (pokretlo przy zawiasie... :/) 50/50: -- komfortowe i sztywne zawieszenie (sprawdzone na KR drogach i pasie "lotniczym" na II Pulku) ale... w takiej szykance przed salonem (A.Łyko Kraków) moja madzia wjechalem z V ~90kmph i zero uskoku, piszczenia... ta lala pojechalem ostroznie ~70kmph i dupka mi zaczela uciekac :/ zeby nie bylo ze inne warunki pogodowe, to bylo tego samego dnia w odstepie 1h. DUZY MINUS za tylna belke skretna... przynajmniej jak na razie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 to prawda-z tylu jest bardzo malo miejsca na glowe. pasazerowie (powyzej 175cm) podrozujacy na tylniej kanapie beda mieli problemy ze zmieszczeniem swoich glow;))) co zawdzieczamy debilnej konstrukcji dachu- w srodku auta bardzo wyraznie widac opadajacy sufit dokladnie na wysokosci tylniej kanapy [ Dodano: 2008-01-15, 15:35 ] auto po miesiacu uzytkowania spisuje sie ogolnie super.......niestety sa kolejne irytujace detale;zbyt cienka kierownica, zbyt krotkie siedziska przednich foteli, za malo miejsca na nogi z tylu. Wbrew temu co pisal Drno zawieszenie daje rade, i to bardzo konkretnie. Wystarczy spojrzec na konstrukcje techniczna zawiasu by sie przekonac ze to innowacyjna (dla Renault) konstrukcja (m in. 'podowjne amory'). Jezeli chodzi o uciekanie tylu to tragedii nie ma, jest aniol stroz (ESP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Laguna 3 w wersji kombi jest dużo lepsza niż hb. Dziś byłem ją oglądać w salonie jest czym jechać ach może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi