Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Kia Ceed przereklamowana..

arni88

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie zobaczcie sami jak wygląda Ceed z 2008r, te zdjęcia pokazują tylko cząstkę tego co dzieje się z blachą na tym aucie <czerwona> dodam tylko że stoją u nas 2 takie i obie tak samo mają...

98204931333841159388_thumb.jpg,81440117550983107975_thumb.jpg,31235369666878781247_thumb.jpg

Co o tym sądzicie? ja uważam że auto ostro przereklamowane...

Czy kicha nie powiedział bym każdy samochód ma jakieś wady nawet nowy po roku schodzi lakier płatami (przypadek Passata) wiec coś się znajdzie ,co do KIA zajeździłem dwa modela KIA i muszę przyznać ,że nie miałem większych problemów PRIDE mały samochodzik ważył zaledwie 800 kg a silniczek 1,3 wiec szło to jak torpeda na światłach zostawiało się naprawdę niezłe fury kupiłem jak miał 80 tys sprzedałem jak było 220 tys i widzę dale zapitala,w tym okresie problemy z łożyskiem koła tylnego tylko i wyłącznie i Shuma piękny wozik wygodny cichutki po czołówce wyszedłem tylko z zadrapanym palcem ,aż szkoda mi go było ze poszedł w odstawkę no ale trudno.faktycznie minusem sa części blacharskie w przypadku Shumy cholernie drogie, ale powiem tak jak ktoś się nie boi KIA tym jeździł wie co to są za samochody to to kupi i będzie zadowolony, sam osobiści szukałem Shumy aby kupić i zajeździć ja na śmierć ale pozostałem przy Megance sentyment do francuzów.

Ja bym się pod tym nie pisał,może jakiś fabryczny zonk, mam kijankę Ceed z 2008 1.6 diesla i do blachy nie mam zastrzeżeń,na razie żadnych oznak rudej a przyjrzałem się po tych zdjęciach dziś dokładnie,nawet na tylnych prawych dzwiach jest dość duże wgniecenie(zdarty lakier do blachy) nie ma rudej po zimie -skutki jakiegoś łosia na parkingu :-( jedyny minus to moc silnika :-P

Jak dobrze pójdzie to zobaczymy w tym roku jak tam blacha w nowej Dacii Duster .

kudlaty w 2 egzemplarzach fabryczny zonk? ta co dałem zdjęcia jest 2008 a ta druga 2007 i obie podobnie, no morze tamta mniej :roll:

jak byście zobaczyli ' parchy" na środku maski czy tylnej klapy to byście zwątpili <czerwona>

arni88, macie jakies pechowe egzemplaże. wsród 3 uzytkowaników Ceed'a jakich znam (w tym jeden to mój teśc i ma Ceed'a od 2007 r.) nie słyszałem jakichkolwiek nazekań na to auto. Wsyscy jak jeden mąż bardzo chwalą sobie to auto za totalna bezawaryjność.

Wsyscy jak jeden mąż bardzo chwalą sobie to auto za totalna bezawaryjność.
to może napisz ile kilometrów przejeżdzają rocznie bezawaryjnymi autkami.Jeżeli tak jak ty po 5-6 tkm rocznie to nie są dla mnie żadnymi autorytetami w sprawie awaryjności.Sorry to nie są podjazdy w Twoją stronę,po prostu,żeby pisać o tym trzeba robić przynajmniej 30-40tkm rocznie.

a to wychodzi na to ze była bita z każdej mozliwej strony i wszedzie szpachla jest :shock:

no u mnie widać ze była zaprawka robiona bo rdza już brała na progu jak sie drzwi otworzy

ale tak indziej to nie widać

Vivaldi po czym to stwierdzasz że nie fabryczny? bo akurat lakier się tak świeci itp bo jest mokry po myjni :roll: a grubość powłoki lakierniczej na całym aucie nie przekracza 90 um... a po za tym nie tylko na klapie jest ruda na drzwiach masce itp