MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 "Trafił"mi się wyjazd na trasie Dąbrowa Górnicza-Gdańsk-Sopot(13-15.03)gdyby coś(tfu,tfu odpukać) to na kogo mogę liczyć w potrzebie? Niestety ASSISTANCE już dawno nie jest aktualizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Niestety ASSISTANCE już dawno nie jest aktualizowane. Proponuję wybrać się na męską pogawędkę z Easy-m, nie masz daleko mieszka tam gdzie Ty. Może wreszcie znajdzie trochę czasu by brakujące pliki Adminowi przesłać, by ASISTANCE ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 gojgien, no tak chyba trzeba będzie zrobić ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 MarkB, może tu spróbuj: http://megane.com.pl/pomoc-w-trasie-vt1516...t=pomoc++trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 pawelp2008, wielkie dzięki za linka.Właśnie tego szukałem i jakoś nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi