2pac Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam! Pomózcie forumowicze ocenic autu, co wzbudza wątpliwości: http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,46503511,ka...ml?ticaid=19cba Czy kierownica jak na deklarowany przebieg nie jest zbyt wytarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Pierwsze co się rzuca w oczy to zajechana kierownica, jak by ktoś miał dłonie z papieru ściernego - ja mam 170tys i 4 razy mniej zużyta kierownicę. Tak po za tym trzeba zobaczyć autko na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Fakt, kierownica mocno zjechana i wyblakła. Wydaje mi sie ze tylny zderzak był ściagany. Jakoś niżej jest. A pozatym wygląda na dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No i przyjrzał bym się wyposażeniu - coś mi się nie chce wierzyć w te ESP, jak nawet kołpaków firmowych nie ma - ni pisząc o alu, które juz raczej powinno być w tej wersji, zwykła kierownica - jakaś ściema z fotochtomatyczną PRZEDNIĄ SZYBĄ itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie a moze coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11880906 cały czas miotam się miezy megane htb i sceniciem Czy jest warty zainteresowania i swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ale te Scenic potaniały... jeszcze z rok temu za te pieniądze scenica I można było kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Scenic sprzedany, ale cena była inna 25999 PLN. Błąd ogłoszeniodawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi